Kakimuvee – Portal Informasi Perfileman
Official Trailer Slot Asia

Trailer You Are My Spring Goda Cinta Tiga Segi Antara Seo Hyun-jin, Kim Dong -wook & Yoon Park

Penampilan yang lebih lama dan petunjuk misteri hanyalah rasa apa yang diharapkan dalam treler yang baru dilancarkan untuk drama Korea You Are My Spring yang akan datang, yang dibintangi oleh ratu rom-com Seo Hyun-jin (Another Miss Oh, The Beauty Inside) bersama Kim Dong -wook (Along with the Gods) dan Yoon Park (What Happens to My Family).

Seo Hyun-jin berperanan sebagai Kang Da-jung, seorang penjaga pintu di sebuah hotel lima bintang yang mendapati dirinya menjalin ikatan hati dengan Joo Young-do (Kim Dong-wook), seorang psikiatri dan Chae Joon (Yoon Park), Ketua Pegawai Eksekutif sebuah syarikat pelaburan selepas dia berpindah ke bangunan lama.

Ketika Chae Joon mula menangkap perasaan terhadap Da-jung, dia akhirnya berada di tengah-tengah misteri yang membingungkan bersama dengan jirannya Young-do ketika mereka menyaksikan pembunuhan di bangunan pangsapuri mereka.

Siri ini diarahkan oleh Jung Ji-hyun (The King: Eternal Monarch, Mr. Sunshine) dan ditulis oleh Lee Mi-na (Bubblegum).

Nantikan drama terbaru You Are My Spring yang akan memulakan tayangannya pada 5 Julai ini, dengan episod baru setiap Isnin dan Selasa jam 10 malam MYT, hanya di Netflix.

Related posts

“The Devil Judge” No. 1 Dalam Slot Waktunya

Zulaikha

Penggembaraan Terbesar Chip & Dale Dalam Trailer Rasmi “Chip ‘N’ Dale: Park Life”

Kakimuvee

“Hometown Cha-Cha-Cha” Akan Ditayangkan Di Netflix 28 Ogos Ini

Kakimuvee

Trailer Malignant Previu Filem Seram Thriller Terbaru James Wan

Kakimuvee

Park Ji-hoon, Kang Min-ah & Bae In-hyuk Spill Details of Their Roles as iQiyi’s Hit Drama “At a Distance, Spring is Green” Wraps Up Its FINALE

Zulaikha

“Hospital Playlist 2” No. 1 Dalam Senarai Mingguan Drama Paling Popular Untuk Minggu Ke-4 Berturut-Turut

Zulaikha

Leave a Comment