Trailer Terbaru Star Wars: The Last Jedi

0
173
views

Studio Lucasfilms Ltd. dan Walt Disney Pictures telah melancarkan trailer terbaru Star Wars: The Last Jedi awal pagi semalam semasa perlawanan American Football antara Minnesota Vikings dan the Chicago Bears. Anda boleh tonton trailer tersebut dibawah.

Sinopsis:

Pengembaran keturunan Skywalker diteruskan dalam filem terbaru Star Wars: The Last Jedi. Selepas event A Force Awaken, Rey telah menunju ke sebuah lokasi rahsia dimana Jedi terakhir, Luke Skywalker bersembunyi dari buruan kuasa jahat yang diketuai oleh Snoke dan Kylo Ren yang ingin menghapuskan Jedi sama sekali. Dalam pengembaraan kali ini, suatu kuasa yang terdapat pada Rey telah mengejutkan bekas pahlawan Jedi itu, ianya cukup luar biasa dan tidak pernah dirasai oleh beliau.

Filem Star Wars: The Last Jedi diarahkan oleh Rian Johnson serta dibintangi oleh Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern dan Benicio Del Toro.

Ianya akan ditayangkan dipawagam Malaysia pada 14 Disember 2017

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here