Reaksi Pertama Filem Ready Player One, Rata-Rata Memuji Filem Arahan Steven Spielberg Itu

0
373
views

Reaksi pertama filem arahan Steven Spielberg, Ready Player One mula di’tular’kan selepas para pengkritik dan tetamu menghadiri tayangan perdana filem sains fiksyen berkenaan baru-baru ini. Walaupun berdepan dengan masalah teknikal, ia tidak menghalang penonton memberikan tepukan gemuruh selepas selesainya menonton filem tersebut.

Rata-rata tetamu yang hadir telah memuji filem berkenaan dilaman Twitter mereka. Mari kita lihat apa kata mereka tentang filem yang dibintangi oleh Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, dan Mark Rylance ini.

Ready Player One berlatarbelakangkan zaman 2045 dimana dunia dalam keadaan kacau bilau. Apabila pencipta dunia realiti maya OASIS mati, penciptanya telah melancarkan video di mana dia mencabar semua pengguna OASIS untuk mencari ‘easter egg’ yang tersembunyi dalam permainannya sebelum kematiannya, Pemenangnya akan memiliki kekayaannya yang cukup banyak

Filem ini akan menemui penonton pada 29 Mac 2018. Jadi kepada peminat filem sains fiksyen, tak sabar hendak menonton filem ini?

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here