Atomic Blonde 2 Bakal Dihasilkan

0
127
views

Aktres filem aksi, Charlize Theron mendedahkan filem Atomic Blonde yang dibintanginya pada tahun lepas bakal dihasilkan sekuel tidak lama lagi. Beliau memberitahu pekara demikian kepada wartawa semasa mempromosikan filem terbaru lakonannya yang berjudul Tully.

Semasa ditanya tentang terdapat kemungkinan Atomic Blonde 2 akan dihasilkan, aktres tersebut membalas pertanyaan wartawan dengan ayat yang ringkas, ‘We’re working on a sequel”. a

Filem Atomic Blonde  menampilkan Charlize Theron sebagai seorang perisik Mi16 yang menjalankan satu tugasan pengintipan di Berlin, Jerman. Berlatarbelakangkan tahun 1989, Lorraine Broughton (lakonan Charlize Theron) perlu mencari seorang individu yang memiliki senarai nama perisik ‘double agent’ dan perlu mendapatkan senarai tersebut dari jatuh ke tangan musuh.

Atomic Blonde merupakan filem solo pertama arahan David Leitch dan ia turut dibintangi oleh James McAvoy dan Sofia Boutella. Dihasilkan dengan kos pembikinan sebanyak $30 juta dolar, Atomic Blonde berjaya mengutip $93 jutal dolar seluruh dunia.

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here